ECHIPA NOASTRA CRESTE

posted in: PROJECTS | 0

Cautam colegi

Echipa EX STUDIO SRL isi cauta colegi noi pentru o colaborare pe perioada nedeterminata, preferabil cu experienta semnificativa in ArchiCAD.

Daca ai o atitudine pozitiva, orientata spre rezultate, capacitatea de a-ti motiva deciziile luate, daca iti plac detaliile si poti lucra in echipa, daca vrei sa inveti lucruri noi si iti poti sustine parerile, daca nu ti-e frica de tehnologie, daca stapanesti bine ArchiCAD-ul, atunci contacteaza-ne!

Printre altele, vom face impreuna:

– intocmire studii si gasirea solutiilor optime in proiecte de arhitectura si amenajari interioare pentru diverse spatii comerciale

– vizualizari moderne a solutiilor proiectate

– te dezvolti odata cu echipa cautand permanent imbunatatirea rezultatelor obtinute

Despre noi

Din 2003 societatea EX STUDIO SRL are ca principal domeniu de activitate proiectarea de arhitectura, incercand permanent noi performante calitative. Proiectele noastre actuale se adreseaza zonei conceptuale de retail dar acopera si zona rezidentiala sau industriala. Recent ne-am extins domeniul de activitate si serviciile oferite, specializandu-ne in scanari laser 3D de mare precizie, un domeniu de mare ajutor arhitectilor si nu numai.

Iti asteptam CV-ul la adresa info@exstudio.ro

Leave a Reply